1/9

Ruim appartement in centrum Kortrijk met zonnig terras.

€650/maand

Zwevegemsestraat 67, 8500 Kortrijk, België

Te huur

Beschrijving eigendom

De ligging van dit appartement is ideaal. Dicht bij het centrum van Kortrijk en toch met een vlotte verbinding richting de E17. Verder zijn er nog verschillende ambachtelijke zaken in de straat, scholen in de dichte omgeving en op wandelafstand van het winkelcentrum de K.

Residentie Cecilia werd in januari van dit jaar opgeleverd, dus dit zorgt ervoor dat u eerste bewoner zult zijn van dit prachtige pareltje. Wanneer u binnenkomt in het appartement krijgt u meteen een open en ruim gevoel. Er zijn twee slaapkamers, een grote badkamer uitgerust met inloopdouche en volledig geïnstalleerde keuken aanwezig. De keuken is uitgerust met een oven, frigo, keramische kookplaat en een vaatwasser. Verder is nog een gastentoilet en een technische ruimte aanwezig. u beschikt ook over een zonnig terras.

De huurprijs bedraagt €650, daar komen nog een €50 gemeenschappelijke kosten bij. De eigenaar sloot al een verzekering af voor het gebouw hiervoor betaalt u €10. U heeft ook de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het binnenpleintje achter gebouw. De huurprijs van deze parkeerplaats bedraagt €50.

Tot snel!

Alle informatie

Aantal slaapkamers

2

EPC

EPC-code

Adres

Zwevegemsestraat 67, 8500 Kortrijk, België

Bezoek inplannen

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Huurprijs

€650/maand