1/10

Gezellige nieuwbouwwoning met tuintje nabij centrum Kortrijk.

€850/maand

Zwevegemsestraat 69, 8500 Kortrijk, België

Te huur

Beschrijving eigendom

De ligging van de woning is ideaal. Dicht bij het centrum van Kortrijk en toch met een vlotte verbinding richting de E17. Verder zijn er nog verschillende ambachtelijke zaken in de straat, scholen in de dichte omgeving en op wandelafstand van het winkelcentrum de K.

De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de gelijksvloer heeft u een toilet, een volledig geïnstalleerde keuken, technische ruimte waar u uw wasmachine en droogkast kwijt kunt en een open living met enorm veel lichtinval. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, ingebouwde oven en een afwasmachine. Op het 1e verdiep vindt u drie ruimte slaapkamers en een grote badkamer met inloopdouche. Verder is er nog een zolder aanwezig die kan worden gebruikt als opbergruimte.

Als kers op de taart is er nog een tuintje met gazon en een tuinhuisje aanwezig.

De huurprijs van deze woning bedraagt €900. De eigenaar sloot alvast voor de volledige residentie een verzekering af hiervoor zult u €15 betalen. U heeft ook de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het binnenpleintje. De huurprijs hiervan bedraagt €50.

Tot snel!

Alle informatie

Aantal slaapkamers

3

EPC

EPC-code

Adres

Zwevegemsestraat 69, 8500 Kortrijk, België

Bezoek inplannen

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Huurprijs

€850/maand