Te koop

Huis

Andries Pevernagestraat 33, 8530 Harelbeke, België

Aantal slaapkamers

4

Bewoonbaar (m²)

223

EPC

257

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/30
 

Beschrijving eigendom

Deze prachtige ruime halfopen gezinswoning vindt u in het centrum Harelbeke. Het is dus belangrijk om te zeggen dat u voor uw dagelijkse boodschappen niet ver te voet moet lopen, alles met uw fiets kan doen en dat de invalswegen zeer vlot bereikbaar zijn. En plus ligt de woning niet ver van het Provincie Domein de Gavers, ideaal dus voor mensen die houden van de natuur, sporters of personen die in alle rust willen genieten van een leuke wandeling met de hond.

Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat de woning recentelijk werd gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen. Wanneer u zult binnenkomen zal u merken dat er bepaalde zaken nog moeten afgewerkt worden, maar geen zorgen... Alle puntjes zullen op de I worden gezet. 

Wanneer we de woning betreden komen we terecht in een ruime inkomhal die ons toegang verschaft tot de lichtrijke leefruimte. Deze heeft een direct aansluiting op de ruime keuken dewelke uitgerust is van alle apparatuur. Vanuit de leefruimte en keuken heeft u ook een rechtstreekse toegang tot de het terras en tuin van 310 m2.  Achter de keuken bevindt er zich nog een sanitaire berging voor de wasmachine, droogkast etc, en een prachtige badkamer.

Via de trappenhal komen we terecht op de eerste verdieping met 2 zeer ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Gaan we nog een verdieping hoger dan vinden we nog 2 slaapkamers waarvan er één voorzien is met mezzanine.

EXTRA:
- De woning is voorzien van zonnepanelen.
- De woning is voorzien van een regenput
- Ruime oprit aanwezig
- Kelder aanwezig = voldoende stockage
- 4 zeer ruime slaapkamers
- EPC van 257 kWh / (m2 jaar)
- Perceel van 470 m2
- Omheinde tuin van 310 m2

In cijfers

Aantal slaapkamers

4

Perceel (m²)

470

EPC

257

Bouwjaar

1937

EPC-code

20220616-0002622775-RES-2

Bewoonbaar (m²)

223

Adres

Andries Pevernagestraat 33, 8530 Harelbeke, België

Vraagprijs

€425 000

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in