1/23

€135 000

Esplanadestraat 26, 8930 Menen, België

Te koop

Beschrijving eigendom

Gelegen in het centrum van Menen vinden we Esplanadestraat 26 terug. Deze woning ligt op 500 van de nieuw tuinwijk, Ons Dorp en De Barakken. Het stadhuis bevindt zich op 50 meter van de woning en Park Ter Walle op 100. Daarnaast is het belangrijk om mee te geven dat de woning omgeven is door meerdere handels- en ambachtszaken.

Het gebouw is op heden geclassificeerd als handelspand. Vandaag de dag wordt de woning verhuurd aan de huurders die er een groenten- en fruithandel in uitbaten. Wanneer we de voordeur openen komen we terecht in de winkel. Deze is voorzien van gang en kelder. De gang heeft een direct toegang naar de tuin. De winkel heeft daarnaast de grote troef dat deze omgevormd kan worden naar een praktijk voor een vrij beroep. Aansluitend op de handelszaak vinden we het leefgedeelte. Dit bestaat uit een gezellige woonkamer met eetplaats die verbonden is met de keuken. Vanuit de eetkamer hebben we geweldig zicht op de koer/tuin. Aanpalend aan de keuken vinden we de charmante badkamer. De eerste verdieping bestaat drie ruime slaapkamers. Met een vaste trap gaan we richting de zolderverdieping. Het woord " ruimte " is hier het kernwoord. Hier bestaat de mogelijkheid om twee ruime slaapkamers te creëren.

De zuidoost gerichte tuin van 100m2 omvat veel mogelijkheden. Op het einde van deze toffe stadstuin staat er nog een gebouw van 66m2. Indien u dit gebouw integreert in de tuin krijgt u een enorme stadstuin/koer van 166m2. De uitzonderlijk grote perceeloppervlakte in het centrum van 't stad brengt ondenkbaar veel mogelijkheden met zich mee.

Extra:
- oneindigveel mogelijkheden voor een praktijkruimte, handelszaak, kantoorruimte,...
- erg ruim
- top ligging
- veel parkeergelegenheden

Bezoek inplannen

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Alle informatie

Aantal slaapkamers

3-5

Perceel (m²)

250

EPC

EPC-code

411

/

Bouwjaar

Bewoonbaar (m²)

In aanvraag

147

Adres

Esplanadestraat 26, 8930 Menen, België

Vraagprijs

€135 000