1/32

€275 000

Generaal Deprezstraat 188, 8530 Harelbeke, België

Te koop

Beschrijving eigendom

Residentie De Zwaan bevindt zich centraal in het prachtige gehucht Stasegem. Op deze prachtige locatie is het aangenaam vertoeven voor jong als oud. Op wandelafstand van Residentie de Zwaan vindt u meerdere handelszaken o.a een warme bakker, een heerlijk italiaans restaurant en nog véél meer. Voor de sportievelingen, natuurliefhebbers of stille genieters ligt het Provinciedomein De Gavers op slechts 900 meter van de residentie. De fantastische ligging heeft naast het feit dat de residentie in een oase van rust ligt ook de grote troef dat deze een vlotte verbinding heeft met de R8. Hierdoor moet u niet in de file staan 's morgens indien u in Gent of Brugge werkt.

Residentie de Zwaan bestaat uit 9 prachtige appartementen en 1 grote handelsruimte. De residentie is opgetrokken in Normandische stijl met waar klassieke elementen het hedendaagse moderne tegemoet komt. Warmte en klasse zijn essentiële kernwoorden die verankerd zijn in het gebouw. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en beschikt dus over een fantastisch uitzicht over Stasegem. Bij het betreden van het appartement worden we welkom geheten door een ruime inkomhal met apart toilet en vestiaire. Gaan we de inkomhal verder af dan komen we terecht in een lichtrijke leefruimte met open keuken die voorzien is van alle toestellen. Het slaapgedeelte van het appartement bestaat uit 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche en dubbele lavabo.

Thiers is door zijn jarenlange ervaring uitgegroeid tot een trouwe partner in het ontwikkelen van kwalitatieve residenties en verkavelingen in West-Vlaanderen. Doorheen de jaren is het bedrijf gegroeid en hebben ze zich gediversifieerd in de verschillende vastgoedtakken meer bepaald projectontwikkeling, makelaardij en gebouwenbeheer.

Bezoek inplannen

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Alle informatie

Aantal slaapkamers

2

Perceel (m²)

/

EPC

EPC-code

E61

EP08497/A001/D01/SD012

Bouwjaar

Bewoonbaar (m²)

121

Adres

Generaal Deprezstraat 188, 8530 Harelbeke, België

Vraagprijs

€275 000