1/23

Verkocht!

Gerbodelaan 6, 8501 Kortrijk, België

Te koop

Beschrijving eigendom

De ligging​

De woning is gelegen in een gezellige residentiële wijk te Bissegem en heeft bovendien een vlotte verbinding richting Kortrijk centrum en de R8. Rondom de Gerbodelaan vindt u ook allerlei lokale handelszaken terug. Zo moet u op zondagmorgen niet ver lopen voor de verse pistolets en kan u ’s avonds genieten van een lekkere pak friet.


De woning

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een ruime lichtrijke zithoek en eetplaats met aanpalend de open keuken. De zonovergoten veranda zorgt met de brede schuifdeur voor een aangename connectie met de tuin.

Tijdens het koken heeft u dus een prachtig uitzicht op de ruime zuid georiënteerd terras en tuin. Verder vindt u op de gelijkvloerse verdieping nog een badkamer met wastafel en grote inloopdouche terug, een extra bergruimte, gastentoilet en een garage.

Op de eerste verdieping vindt u vier volwaardige slaapkamers en een apart toilet. Daarnaast is er nog een ruime zolder aanwezig die u kan betreden met vaste trap en die dienst kan doen als opbergruimte of vijfde slaapkamer.

De woning ligt op een perceel van 393m2 waarvan 212m2 tuin.
Door de zuidelijke ligging kan u ieder moment van de dag genieten de zon.

Bezoek inplannen

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Alle informatie

Aantal slaapkamers

4

Perceel (m²)

390

EPC

EPC-code

355

Bouwjaar

Bewoonbaar (m²)

1967

226

Adres

Gerbodelaan 6, 8501 Kortrijk, België

Vraagprijs

Verkocht!