Te koop

Appartement

Graaf Gwijde van Namenstraat 39, 8500 Kortrijk, België

Aantal slaapkamers

3

Bewoonbaar (m²)

133

EPC

161

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
 

Beschrijving eigendom

Over de residentie

Welkom in residentie Klauwaards. Een van kop tot teen vernieuwde residentie in één van de meest gegeerde wijken van Kortrijk, de Sint-Janswijk. Het gebouw bestaat uit 9 appartementen.

Residentie Klauwaards is een project van Albat NV. De projecten van de Vlaamse projectontwikkelaar ademen licht, lucht en ruimte, zijn gloednieuw, brandschoon, high-end en instapklaar.​ Dit bestaande gebouw werd in 2021 door Albat van een totale makeover voorzien. Het resultaat mag er zijn: kwalitatief afgewerkte appartementen in een gemoderniseerde residentie die voldoet aan hedendaagse nieuwbouwwaarden.

Over het appartement

We bevinden ons in dit indrukwekkende gelijkvloerse appartement. Een ruime inkomhal verwelkomt ons en begeleidt verder richting de eerste slaapkamer met een eigen badkamer.

Volgen we de gang verder, komen we terecht in een ruime, zonovergoten leefruimte afgewerkt met stijlvolle grijze tegels. Een kwalitatieve open keuken met kookeiland en zicht op de tuin maakt het plaatje compleet.

Vervolgen we onze tocht, verrast het appartement ons nog met een ruime badkamer met een bad, douche en een dubbele wastafel. Verder zijn er nog twee volwaardige slaapkamers, beiden met zicht op de tuin.

Meer informatie op: www.klauwaards.be

Pluspunt: aankoop is mogelijk aan 3% registratierechten!

In cijfers

Aantal slaapkamers

3

Perceel (m²)

133

EPC

161

Bouwjaar

In aanvraag

EPC-code

20220508-0002599199-RES-1

Bewoonbaar (m²)

133

Adres

Graaf Gwijde van Namenstraat 39, 8500 Kortrijk, België

Vraagprijs

€330 000

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in