1/34

€549 000

J. Van Konstantinopelstr. 6, 8510 Kortrijk, België

Te koop

Beschrijving eigendom

Een tijdloze architectuur op een perceeloppervlak van meer dan 1100m² gelegen in één van de meest klassevolle wijken in de streek, de Rodenburg. Met een mobiscore van 8.1 kan de wijk zonder overdrijven een topligging genoemd worden. Op fietsafstand van Kortrijk en centrum Marke, op twee minuten rijden van de R8. De woning is gelegen op slechts enkele honderden meters zowel een lagere als middelbare school.

De titel verraadt meteen al één van de grootste troeven van de woning. De volledige leefgedeelte van de woning bevindt zich op het gelijkvloers en de talloze voordelen hiervan zijn haast niet op te noemen.
- Een verdieping minder zorgt voor meer mobiliteit. Dit betekent dus nooit meer trappen doen om in bed te kruipen. Ouder worden zonder zorgen.
- Gemakkelijker uit te breiden & toekomstgericht.
- Minder stookkosten in de winter, gemakkelijkere verkoeling in de zomer.

De leefruimte straalt klasse en gezellig uit. Grote raampartijen langs alle kanten verlichten de woning en geven een bijzonder open gevoel. Zo kijk je uit op de tuin van maar liefst 670m². Een functionele open keuken met een gigantisch kookeiland draagt bij tot dit geheel. Verder is de woning voorzien van een ruime badkamer met een magnifiek bad en inloopdouche. Op heden is de woning zo ingedeeld dat er twee erg ruime slaapkamers zijn. Dit waren er vroeger echter vier en kunnen perfect terug opgedeeld worden. Als kers op de taart is er ook een grote garage voorzien met twee sectionale elektronische poorten.

Bezoek inplannen

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Alle informatie

Aantal slaapkamers

4

Perceel (m²)

1100

EPC

EPC-code

In aanvraag

In aanvraag

Bouwjaar

Bewoonbaar (m²)

In aanvraag

In aanvraag

Adres

J. Van Konstantinopelstr. 6, 8510 Kortrijk, België

Vraagprijs

€549 000