Te koop

Villa

J. Van Konstantinopelstr. 8, 8510 Kortrijk, België

Aantal slaapkamers

4-5

Bewoonbaar (m²)

317

EPC

381

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/39
 

Beschrijving eigendom

Bij het binnenkomen worden we verwelkomd door een grote inkom die het centrale punt is van de woning. Bij het nemen van de de rechter deur komen we terecht in een ruime leefruimte die uitkijkt op de grote tuin. Grote glaspartijen zorgen voor voldoende lichtinval waardoor het aangenaam vertoeven is in de woning.
Daarnaast is het niet onbelangrijk om te vermelden dat de woning vervaardigd is uit prachtige authentieke elementen, die in samenspraak met de grote dennenbomen buiten zorgen voor een Amerikaans gevoel.
Aanpalend aan de leefruimte bevindt zich de keuken. Deze heeft zijn beste jaren reeds gehad, maar daar dit geen kleine ruimte is kan je deze naar eigen wens volledig herinrichten. Verder bestaat de gelijkvloerse verdieping uit 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een zeer grote garage.
Stevige muren en betonnen funderingen zijn essentieel bij een kloeke woning zoals de Joanna van Konstantinopelstraat. De grootste troef vinden we op de eerste verdieping. Twee ongelofelijk grote ruimtes waar u meerdere slaapkamers, badkamers of hobbykamers in kwijt kan.
Bij zo'n uitzonderlijke woning mag uiteraard geen ongelofelijke tuin ontbreken. Zo kijk je uit je leefruimte uit op een tuin van meer dan 600m². De tuin is zuidwestelijk gericht en heeft een overdakt stukje om toch even te verdwijnen in de schaduw.

​Verken de galerij en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

In cijfers

Aantal slaapkamers

4-5

Perceel (m²)

EPC

381

Bouwjaar

Onbekend

EPC-code

Bewoonbaar (m²)

317

Adres

J. Van Konstantinopelstr. 8, 8510 Kortrijk, België

Vraagprijs

Verkocht!

door te bellen naar Laurent (0495 51 15 59)

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in