Te koop

Woning met loods

Kortrijkse Heerweg 107, 8540 Deerlijk, Belgium

Aantal slaapkamers

3

Bewoonbaar (m²)

107

EPC

720

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/34
 

Beschrijving eigendom

De Kortrijkse Heerweg 107 is gelegen op slechts 200 meter van het centrum van Deerlijk. Alle handelszaken zijn dus binnen wandelafstand.

Voor de sportievelingen of de natuurliefhebbers ligt het Provinciedomein De Gavers op fietsafstand van de woning.

Even ontsnappen in de natuur ligt dus altijd binnen handbereik.Bij het betreden van de inkomdeur komt u terecht in een charmante leefruimte die bestaat uit 2 delen. Door de vele ruiten, is de leefruimte een lichtoase. Aanpalend aan de living vinden we een charmante keuken met uitgang op de tuin.Op eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers en badkamer..De woning is tevens nog voorzien van een grote droge kelder en een grote geïsoleerde zolder. Het spreekt voor zich dat er renovatiewerken zullen nodig zijn om de woning conform de huidige markteisen te krijgen.Bij het huis liggen nog 2 bijgebouwen:

- Naast de woning ligt nog een klein huisje namelijk Kortrijkse Heerweg nummer 111. Dit is dus een apart nummer en kan interessant zijn voor u naar verhuur toe. De woning kan daarnaast ook dienst doen als opslagplaats of om uw tuin uit te breiden.

- achteraan de woning ligt nog een tweede groot bijgebouw dat dienst kan doen als bureel of als polyvalente ruimte. Onderaan kunt u hier nog wagens in stallen.

Bieden vanaf €165 000!

In cijfers

Aantal slaapkamers

3

Perceel (m²)

310

EPC

720

Bouwjaar

Onbekend

EPC-code

0002017662-1

Bewoonbaar (m²)

107

Adres

Kortrijkse Heerweg 107, 8540 Deerlijk, Belgium

Vraagprijs

Verkocht!

door te bellen naar Laurent (0495 51 15 59)

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in