1/46

Op aanvraag

Menenstraat 510, 8560 Wevelgem, België

Te koop

Beschrijving eigendom

De verzorgde voorgevel biedt ons al een eerste indruk van de sfeer van de woning. Bij het betreden van de woning worden we verwelkomd door een uitnodigende inkomhal. Het eerste wat opvalt, is de hoge afwerkingsgraad die werd doorgetrokken doorheen heel de woning. Enkel de beste materialen kwamen in aanmerking om deze woning volledig tot zijn recht te laten komen. Zo werd voor de inkomhal bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een vloer in natuursteen.

​Bij het openen van de deur naar de ruime leefruimte, word je overvallen door een bundel van licht. De eigenaar heeft er alles aan gedaan deze ruimte warm te laten aanvoelen. Zo werd er onder andere gekozen voor een eiken parketvloer, gezellige open haard en zachte kleurtinten.

​De volledig afgewerkte keuken is ingericht met oog voor detail. Om de warmte tussen de eiken parket van de leefruimte en de natuursteen in de keuken te bewaren, werd gekozen voor vloerverwarming in de keuken. De donkere werkbladen, gecombineerd met witte kasten, geven de ruimte een eigentijds gevoel. Het uitzicht op de veranda zorgt op zijn beurt dan toch voor die huiselijke uitstraling. De lichtrijke veranda is echt zalig en paalt aan een terras. Als grote troef is er een bijkeuken die ook dienst doet als wasplaats. Deze ruimte zorgt ervoor dat er geen leefruimte verloren gaat aan huishoudelijke taken.

​Via de trap in landelijke stijl komen we op de eerste verdieping. Hier zijn drie grote slaapkamers aanwezig. De opvallende parket in visgraatmotief zorgt hier voor een warm gevoel. Op dezelfde verdieping vinden we een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Gaan we nog een verdiep hoger, dan vinden we een enorme zolderruimte die nog naar wens kan ingedeeld worden in verschillende slaap- of hobbykamers.

Bij zo’n fantastisch huis mag een grote tuin voor gezellige zomeravonden niet ontbreken. Deze onderhoudsvriendelijke tuin heeft een oppervlakte van maar liefst 280 m2.

Aanpalend aan de woning bevindt er zich nog een ruim atelier van meer dan 600m2. Het atelier is zowel te bereiken via een ruime oprijlaan, als vanuit de woning. Het bestaat uit twee verdiepingen en is ideaal voor elke zelfstandige met nood aan werk- of magazijnruimte.

Bezoek inplannen

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Alle informatie

Aantal slaapkamers

4

Perceel (m²)

1300

EPC

EPC-code

470

Bouwjaar

Bewoonbaar (m²)

1945

400

Adres

Menenstraat 510, 8560 Wevelgem, België

Vraagprijs

Op aanvraag