Te koop

Appartement

Nieuwstraat 2, 8530 Harelbeke, België

Aantal slaapkamers

2

Bewoonbaar (m²)

89

EPC

400

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/16
 

Beschrijving eigendom

Dit gelijkvloerse appartement met centrale ligging kunt u terugvinden in hartje Harelbeke. U vindt op wandelafstand allerlei ambachtelijke winkels terug. Ideaal voor de verse pistoletjes op zondag, een gezellig pintje op cafe of een frietje voor de vrijdagavond. Verder geniet u ook van een vlotte verbinding met centrum Kortrijk en de R8. Ondanks dit alles bevind het appartement zich toch in een rustige straat.

Het appartement heeft een aantal grote pluspunten. Beginnen doen we met de parkeerplaats die u juist voor het appartement kunt terugvinden. Deze is in de prijs inbegrepen. Daarnaast kan u genieten van een eigen ingang en bevindt het appartement zich op de gelijkvloerse verdieping. U zult dus niet teveel moeten moeten sleuren met zware boodschappen. Ook is het appartement ideaal voor mensen die minder mobiel zijn.

Dit pareltje is uitgerust met twee volwaardige slaapkamers, een lichtrijke leefruimte, een badkamer met wastafel en douche. Verder kunt u ook genieten van een uitgeruste keuken, bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Is dit het type appartement waarnaar u op zoek bent? Aarzel dan niet en contacteer ons zeker voor een bezoek!

In cijfers

Aantal slaapkamers

2

Perceel (m²)

89

EPC

400

Bouwjaar

1950

EPC-code

20210622-000243611-RES-1

Bewoonbaar (m²)

89

Adres

Nieuwstraat 2, 8530 Harelbeke, België

Vraagprijs

€149 000

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in