Te koop

Woning

Rekollettenstraat 76, 8500 Kortrijk, België

Aantal slaapkamers

3

Bewoonbaar (m²)

In aanvraag

EPC

449

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18
 

Beschrijving eigendom

De Rekollettenstraat, een gezellige straat in de charmante historische wijk "Overleie", gaande van de Leiestraat tot de Noordstraat en vernoemd naar het Rekolettenklooster dat zich bevond op het einde van de straat. Op heden bevindt zich daar het Sint-Amandsplein. Het rustige pleintje, dat oorspronkelijk de Vrijdagmarkt heette, staat centraal in de wijk. Ondanks de naamsverandering zijn er toch nog elke vrijdag talloze marktkramers te vinden op het pleintje die jou zullen verzorgen met verse streekproducten. Op heden is Rekollettenstraat uitgebloeid tot een hippe straat met een mooie verhouding tussen authentieke- en nieuwbouwwoningen. Samengevat: vlotte bereikbaarheid, gezelligheid & rustig.

​De stijlvolle maar toch simpele façade siert de woning langs de straatkant. Een combinatie van bakstenen, stenen en het mansardedak vormen een mooi geheel samen.
Eens binnen worden we verwelkomd door een ruime inkomhal die eventueel gebruikt kan worden als fietsberging. De hal begeleidt ons richting de leefruimte met aanpalend een open keuken. De keuken is voorzien van alle apparatuur en gebruiksklaar. De keuken is op heden afgewerkt met traditionele houtkleurige kastjes. Daar geen fan van? Geen probleem, een laagje witte lak en je hebt een prachtige landelijke keuken. De keuken kijkt uit op de stadskoer die deels huist onder een glazen dakje.
Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer en een badkamer. Nog een verdieping hoger zijn er nogmaals twee slaapkamers gelegen.

In cijfers

Aantal slaapkamers

3

Perceel (m²)

80

EPC

449

Bouwjaar

Onbekend

EPC-code

20200813-0002302499-RES-1

Bewoonbaar (m²)

In aanvraag

Adres

Rekollettenstraat 76, 8500 Kortrijk, België

Vraagprijs

€179 000

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in