Te koop

Handelshuis

Sint-Amandsplein 10, 8500 Kortrijk, België

Aantal slaapkamers

1

Bewoonbaar (m²)

140

EPC

222

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/24
 

Beschrijving eigendom

Meer informatie vindt u op www.sint-amandsplein.be

Zoals de naam reeds doet vermoeden ligt dit prachtig pand centraal op het Sint-Amandsplein in Kortrijk. Naast het feit er de laatste jaren enorm veel prachtige werken gebeurd zijn op het Sint-Amandsplein en een opwaardering met zich meebrachten, zijn er ook heel veel leuke handelszaken en horecazaken aanwezig. Iedere vrijdag strijkt de vrijdagmarkt neer op het Sint-Amandsplein. U hoeft dus niet ver voor heerlijke verse bereidingen. Een leuke troef is dat het pand zeer centraal gelegen is en dus zowel gemakkelijk bereikbaar is met de fiets als met de auto.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een handelszaak. U kan het pand verder gebruiken als handelszaak die zich bevindt op een toplocatie of u kan deze omvormen tot woonst. De gelijkvloerse verdieping omvat een 80m2. Het handelspand bestaat op heden uit 2 bureauruimtes, een keuken, droge kelder en apart toilet.


Via een vaste trap gaan we naar het woongedeelte. Via de grote ramen heeft u een prachtig overzicht over het Sint-Amandsplein. De ruimtes op heden uit een zithoek, eetruimte en bureau. U kan deze uiteraard naar uw wensen invullen. Via de vaste trap gaan we verder richting het slaapgedeelte. Hier vinden we een badkamer met ligbad en slaapkamer.

In cijfers

Aantal slaapkamers

1

Perceel (m²)

81

EPC

222

Bouwjaar

Onbekend

EPC-code

20211116-0002493973-RES-1

Bewoonbaar (m²)

140

Adres

Sint-Amandsplein 10, 8500 Kortrijk, België

Vraagprijs

€265 000

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in