Te koop

Woning

Sint-Anna 15, 8500 Kortrijk, België

Aantal slaapkamers

3

Bewoonbaar (m²)

206

EPC

210

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10
 

Beschrijving eigendom

"Bijna vierhonderd jaar geleden, in 1629, richte juffrouw Bonte de Sint-Annakapel op. Hier rond ontstond later de bekende wijk "Sint-Anna". In 1840 werd er op initiatief van de heer Maes een instelling voorzien voor geesteszieken. Zusters van Jezus' Barmhartigheid verzorgden hier zowel mannen als vrouwen. Jaren later sloot de instelling zijn deuren en maakte plaats voor het Don Boscocollege."

De woning is gelegen op een prachtige locatie. Zowel voor als achter de woning heeft u een prachtig uitzicht op uitgestrekte velden. Geografisch gezien ligt de wijk Sint-Anna ten zuidwesten van de vroegere stadskern, buiten de oude stadsmuren, in de nabijheid van de E17 en E403.

Achter de prachtige voorgevel schuilt een overvloed aan ruimte. Het is geen geheim er nog renovatiewerk aan deze woning nodig is om deze naar de huidige normen te krijgen. Wanneer we de houten voordeur openen, ontdekken we een enorme inkom. Hier heeft u de mogelijkheid om meerdere fietsen te stallen. Ideaal dus voor wie in het bezit is van een elektrische fiets.

Een lichtrijke leefruimte met zicht op de Ponforthoeve heet u welkom wanneer u de eerste linker deur opent. Aanpalend aan deze ruimte bevindt zich een veranda. U kan beide ruimte zonder probleem tot één geheel samenvoegen, waardoor u een enorme leefruimte kan creëren. Aan de veranda vindt u nog de keuken, een erg ruime sanitaire berging en apart toilet.

De eerste verdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers die voorzien zijn een prachtig parket en een badkamer met ligbad en toilet. Van de zolderverdieping kan u nog twee slaapkamers maken of één luxe master suite.

Met de diepe tuin van 320m2 heeft u een prachtig zicht over de groene velden.

Extra
- 4 slaapkamers
- Betonnen gewelven
- EPC 210 (kwh/ m2 jaar)
- KI 594 euro
- Bouwjaar: 1959
- Perceeloppervlakte: 490 m2
- Bruikbare vloeroppervlakte: 206m2
- Blanco bodemattest

In cijfers

Aantal slaapkamers

3

Perceel (m²)

490

EPC

210

Bouwjaar

1959

EPC-code

Bewoonbaar (m²)

206

Adres

Sint-Anna 15, 8500 Kortrijk, België

Vraagprijs

Verkocht!

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in