Te koop

Huis

Sint-Antoniusstraat 49, 8500 Kortrijk, België

Aantal slaapkamers

2

Bewoonbaar (m²)

112

EPC

513

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/21
 

Beschrijving eigendom

Deze woning kunt u kopen voor 190 000 euro. Er is daarnaast een mogelijkheid om twee garages bij te kopen voor 25 000 euro per stuk.

Deze toffe stadswoning is gelegen op wandelafstand van Kortrijk centrum. Ondanks deze centrale ligging kunt u van alle nodige rust en stilte genieten in de Sint-Antoniusstraat. Verder kunt u rondom de woning allerlei handelszaken terugvinden. Ideaal voor wie op zondag graag geniet van een verse pistolet. Verder loopt achter de woning het fietspad richting Zwevegem en Marke. Ook het winkel centrum de K is op wandelafstand. Ook met de auto kunt u vlot weg dankzij de op- en afritten aan cowboy Henk.

Wanneer u de woning betreedt heeft u langs uw rechterkant een ruimte die kan dienen als vestiaire, praktijkruimte, speelruimte enzovoort. Daarna komt u terecht in de gezellige leefruimte met daarop aansluitend de open keuken. Deze is enorm lichtrijk dankzij de aanwezigheid van een lichtkoepel. De keuken is uitgerust met een oven, kookplaat en wasbak. Kortom alle voorzieningen die u nodig heeft zijn aanwezig. Ook kunt u op gelijkvloerse verdieping nog een berging en badkamer terugvinden.  Op de eerste verdieping kunt u twee volwaardige slaapkamers terugvinden. Verder is er nog een droge kelder en ruime opbergzolder aanwezig. 

In de winter kunt u nog genieten van een gezellige inbouw kachel en in de zomer van een plafond ventilator. Verder is de woning ook volledig uitgerust met centrale verwarming. 

Als kers op de taart kunt u nog genieten van maar liefst twee stadstuinen die bij de woning horen. Indien u dat wenst heeft u ook de mogelijkheid om nog eens twee garage boxen erbij te kopen. Deze garages behoren tot een garagecomplex dat 's nachts wordt afgesloten. Ook is er een mogelijkheid om een poortje naar het fiets pad te installeren. Verder heeft u de mogelijkheid om per woning een auto gratis te parkeren in de straat. 

In cijfers

Aantal slaapkamers

2

Perceel (m²)

180

EPC

513

Bouwjaar

Onbekend

EPC-code

20210824-0002455458-RES-1

Bewoonbaar (m²)

112

Adres

Sint-Antoniusstraat 49, 8500 Kortrijk, België

Vraagprijs

€190 000

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in