Te koop

Te renoveren

Stasegemsestraat 237, 8500 Kortrijk, Belgium

Aantal slaapkamers

2

Bewoonbaar (m²)

96

EPC

480

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17
 

Beschrijving eigendom

Gelegen in de Stasegemsestraat. Op wandelafstand van het centrum van Kortrijk en op één minuut van de R8 in Kortrijk is de woning vanzelfsprekend gelegen op een droomlocatie.

Om dit allemaal nog te toppen grenst de achtergevel van de woning aan de prachtige Vaart, geen drukte, magnifiek uitzicht. Ook voor de fietsers onder ons is er een bijzonder grote troef, de woning is namelijk enkele meters verwijderd van een fietssnelweg F7 die een rechtstreekse veilige fietsverbinding bouwt tussen Kortrijk, Harelbeke, Waregem en Gent. Niet voor niets haalt de woning een Mobiscore van maar liefst 8,9.

Tot voor kort werd de woning verhuurd. Men kan echter niet ontkennen dat de woning een totaalrenovatie vereist om het aan de hedendaagse standaarden te laten voldoen. Dit verklaart meteen ook de prijs. De eigenaars besloten de woning erg concurentieel aan te bieden op de markt voor maar liefst 99 000 euro. Dit biedt alle ruimte en veiligheid om nodige renovatiewerken uit te voeren. Dit voor nieuwe bewoners, herverkoop of naar verhuur toe. De woning heeft een traditionele indeling met een inkom, leefruimte met toegang tot de keuken en badkamer. Boven bevinden er zich nog twee slaapkamers. De woning beschikt ook over een droge kelder.

De woning heeft een uitweg langs achter op het groene wandelweg aan de Vaart. Genieten van een ochtendkoffie of zondagse barbecue met de vrienden wordt dus een hele belevenis.

Alle informatie op www.stasegemsestraat.be

In cijfers

Aantal slaapkamers

2

Perceel (m²)

60

EPC

480

Bouwjaar

Onbekend

EPC-code

20200215-0002248811-RES-1

Bewoonbaar (m²)

96

Adres

Stasegemsestraat 237, 8500 Kortrijk, Belgium

Vraagprijs

Verkocht!

door te bellen naar Laurent (0495 51 15 59)

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in