Te koop

Te renoveren

Stasegemsestraat 241, 8500 Kortrijk, België

Aantal slaapkamers

3

Bewoonbaar (m²)

100

EPC

594

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/12
 

Beschrijving eigendom

Gelegen in de Stasegemsestraat. Op wandelafstand van het centrum van Kortrijk en op één minuut van de R8 in Kortrijk is de woning vanzelfsprekend gelegen op een droomlocatie.

​Om dit allemaal nog te toppen grenst de achtergevel van de woning aan de prachtige Vaart, geen drukte, magnifiek uitzicht. Ook voor de fietsers onder ons is er een bijzonder grote troef, de woning is namelijk enkele meters verwijderd van een fietssnelweg F7 die een rechtstreekse veilige fietsverbinding bouwt tussen Kortrijk, Harelbeke, Waregem en Gent. Niet voor niets haalt de woning een Mobiscore van maar liefst 8,9.

Tot voor kort werd de woning verhuurd. Men kan echter niet ontkennen dat de woning een totaalrenovatie vereist om het aan de hedendaagse standaarden te laten voldoen.
Dit verklaart meteen ook de prijs. De eigenaars besloten de woning erg concurentieel aan te bieden op de markt, elk bod vanaf €95 000 wordt serieus overwogen. Dit biedt alle ruimte en veiligheid om nodige renovatiewerken uit te voeren. Dit voor nieuwe bewoners, herverkoop of naar verhuur toe.
De woning heeft een traditionele indeling met een inkom waar een bureauruimte gemaakt van kan worden en een leefruimte met toegang tot een open keuken op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping bevinden er zich twee slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap brengt ons naar de zolder waar nog een slaapkamer van kan worden gemaakt. De woning beschikt ook over een droge kelder.

De woning heeft een uitweg langs achter op de groene wandelweg aan de Vaart. Genieten van een ochtendkoffie of zondagse barbecue met de vrienden wordt dus een hele belevenis op het terras.

In cijfers

Aantal slaapkamers

3

Perceel (m²)

65

EPC

594

Bouwjaar

Onbekend

EPC-code

Bewoonbaar (m²)

100

Adres

Stasegemsestraat 241, 8500 Kortrijk, België

Vraagprijs

Verkocht!

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in