Te koop

Loft met magazijn

Touwstraat 3, 8770 Ingelmunster, België

Aantal slaapkamers

3

Bewoonbaar (m²)

531

EPC

470

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/73
 

Beschrijving eigendom

Meer informatie op www.touwstraat.be.    

Deze unieke woning is gelegen tussen groene weilanden waarop runderen en paarden grazen. Op slechts 1 km van het pand ligt zowel het centrum van Ingelmunster als het centrum van Izegem. Ideaal gelegen voor wie graag shopt. 

De luxueuze woning van 345m2 ademt een waar loft gevoel uit. Open ruimtes, hoge plafonds en kwalitatieve materialen zijn slechts enkele kernwaarden die in deze woning terug te vinden zijn. Bij het binnenkomen van de loft worden we verwelkomd door een imposante inkomhal. Hier vinden we 2 slaapkamers die op heden dienst doen als dressing.

Gaan we verder, komen we terecht in het kroonjuweel van de loft, een open ruimte van 160m2 die dienst doet als leef- en eetruimte en waar prachtige kunst wordt tentoongesteld. Deze ruimte kijkt uit op de open keuken die voorzien is van alle apparatuur en vervaardigd is uit kwaliteitsvolle materialen. Vanuit de keuken heeft u zicht op prachtige groene weilanden. Wanneer u dus lekker buiten geniet van een verfrissende cocktail, kunnen de koeien aan uw tenen likken. Verder vindt u in de loft nog een slaapkamer met apart bureau, twee prachtige badkamers waarvan één met ingebouwde sauna, en een bijkeuken. Het binnenkomen van het pand doet u via de showroom van 128m2.

U kan deze uiteraard indelen naar wens of integreren in de woning. Een grote troef van de woning is dat ze voorzien is van een magazijn van maar liefst 800m2. U kan het magazijn/de loods uiteraard een andere bestemming geven of nieuw leven inblazen. 

In cijfers

Aantal slaapkamers

3

Perceel (m²)

1500

EPC

470

Bouwjaar

1966

EPC-code

0002218715

Bewoonbaar (m²)

531

Adres

Touwstraat 3, 8770 Ingelmunster, België

Vraagprijs

Verkocht!

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in