1/34

Verkocht!

Voorzienigheidsstraat 30, 8500 Kortrijk, Belgium

Te koop

Beschrijving eigendom

De woning is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. De bouwheer heeft tevens praktische elementen in de woningen verwerkt om zo het comfort van de koper te optimaliseren.

Bij het betreden van de woning worden we verwelkomd in een ruime inkomhal. Deze heeft een aansluiting op meerdere kamers van de woning. De eerst deur die we tegenkomen, is die van de badkamer. Deze is voorzien van een prachtige inloopdouche, dubbele lavabo en enorme spiegel. De prachtige tegelvloer en ledverlichting zijn een streling voor het oog.

Gaan we de inkomhal, dewelke voorzien is van ingemaakte kasten, verder af dan hebben we nog een apart toilet, een droge kelder waar u allerlei materiaal kan stockeren en een ruime sanitaire berging voor uw was- en droogmachine.

De open keuken is op maat gemaakt en is voorzien van alle apparatuur. Deze heeft een direct zicht op het eet- en leefgedeelte. Het houten werkblad met zwarte spoelbak en kookplaat voorziet een waar kookgenot. Verder ligt de lichtrijke eetruimte die aansluit op het leefgedeelte. Hier kunt u 's avonds aangenaam relaxen in de zetel of genieten van het uitzicht op de zuidgerichte stadstuin.

Met de prachtige trap gaan we naar de bovenverdieping. Deze is voorzien van twee ruime slaapkamers die op hun beurt genieten van de nodige lichtinval.

De woning wordt verkocht met als startprijs 249.000 euro. Elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgesteld aan de eigenaar die deze al dan niet kan aanvaarden. De bezoekdag vindt plaats op zaterdag 20 februari. Er kan een bod uitgebracht worden tot zondag 21 februari 23u59.

Bezoek inplannen

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.

Alle informatie

Aantal slaapkamers

2

Perceel (m²)

120

EPC

EPC-code

173

0001184576

Bouwjaar

Bewoonbaar (m²)

Onbekend

106

Adres

Voorzienigheidsstraat 30, 8500 Kortrijk, Belgium

Vraagprijs

Verkocht!