Te koop

Appartement

Vredelaan 28, 8500 Kortrijk, België

Aantal slaapkamers

1

Bewoonbaar (m²)

75

EPC

236

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18
 

Beschrijving eigendom

Gelegen in de Vredelaan. Op wandelafstand van het centrum van Kortrijk en op één minuut van de R8 in Kortrijk is de woning vanzelfsprekend gelegen op een droomlocatie. Ondanks de bijzonder centrale ligging is het rond het appartement toch erg autoluwe en rustige straat.​
Een blokje om bevindt zich het Gebroeders Van Raemdonckpark. Een gezellige familiepark met grote vijver, met schiereilandje dat veel broedende vogels huisvest. Typisch is ook de grote variëteit aan bomen en struiken. Je ziet er onder andere eiken, berken, dennen en hazelaars. De grote grasvlakte met speeltuigen is dan weer de ideale speelplaats voor het jonge volkje uit de buurt.

Het appartement is gelegen in residentie Vredegroen, een propere en goed onderhouden gebouw.
Bij het binnenkomen worden we verwelkomd door een ruime centrale hal. De leefruimte is lichtrijk en geeft rechtstreeks toegang tot de keuken. Verder is er een slaapkamer aanwezig. Een terras met open uitzicht biedt plaats om gezellig te ontbijten op een lentemorgen.
In de prijs is er ook een garage inbegrepen. Aangezien er voor de residentie grote aantal staanplaatsen voorbehouden zijn voor eigenaars kan de garagebox dus ook simpelweg gebruikt worden voor stockage.

In cijfers

Aantal slaapkamers

1

Perceel (m²)

75

EPC

236

Bouwjaar

Ref. 1978

EPC-code

Bewoonbaar (m²)

75

Adres

Vredelaan 28, 8500 Kortrijk, België

Vraagprijs

Verkocht!

door te bellen naar 056 191 380

of via het contactformulier

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Laurent-bewerkt.png

Plan uw bezoek in