Vastgoedkantoor Kortrijk - Leonards Immobiliën - Gratis schatting

Bent u verkocht?

Video

Herbekijk het reclamefilmpje van Leonards Immobiliën. Verspreid is het filmpje meer dan 25 000 keer bekeken geweest. Van een succes gesproken!

Vastgoedmakelaar Kortijk

In 2019 verscheen een artikel in Het Laatste Nieuws over het verhaal achter Leonards Immobiliën en de strategie om hét vastgoedkantoor van Kortrijk te worden.

Leonards Immobiliën - Vastgoedmakelaar Kortrijk - Gratis schatting

Op zoek naar een koper!

Video

Bij het te koop zetten van woningen maken we graag gebruik van sterk beeldmateriaal. Zo hebben we bij het te koop zetten van een woning in Menen een introductiefilmpje gemaakt om de potentiële kopers warm te maken. Het filmpje werd over verschillende platformen tot op heden meer dan 10 000 keer bekeken. Het resultaat spreekt voor zich. Na een periode van 6 maanden bij conculega's verkochten we de woning op maar liefst een 4 weken.

In oktober 2019 verschenen de afleveringen van Huizenjagers. Daar vertegenwoordigde Artsiom als jongste deelnemer van het seizoen zijn vorige werkgever. In de laatste aflevering gingen de Huizenjagers op zoek naar een woning voor bekende Kortrijkzanen. Het Laatste Nieuws liet dit niet aan zich voorbij gaan en schreef er een artikel over.  Ondertussen is Artsiom niet meer actief als vastgoedmakelaar en richt hij zich voltijds op vastgoedmarketing binnen Leonards Immobiliën.

Ook in jouw brievenbus.

Flyer

Ondertussen weet iedereen het. Wens je een gratis schatting of vrijblijvend advies omtrent je vastgoed? Dan ben je bij Leonards Immobiliën aan het juiste adres. Om te zorgen dat niemand dit vergeet werden er in de tweede helft van 2019 maar liefst 40 000 flyers verspreid over Kortrijk. Heb jij er ook één gehad?

Contacteer ons

info@leonards.be

0495 51 15 59

Bezoek ons

Gentsesteenweg 24,

8500 Kortrijk

Links

Juridische informatie

Vastgoedmakelaar bemiddelaar BIV512825 gevestigd in België. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar: www.biv.be/plichtenleer

Klijtstraat 62  - Deerlijk - BE0689.983.467

© 2020 leonards immobiliën - BIV 512 825

transparant logo links.png