Artsiom-bewerkt.png

Hey!

Bij Leonards gaan we erg persoonlijk te werk. We betrekken de kopers en verkopers zo nauw mogelijk bij het proces. 

Laten we elkaar wat leren kennen!

Vul uw gegevens in en ik bel u op.

Hou je gsm in de gaten! Ik bel je zometeen op.

Mijn verhaal

Artsiom zette zijn eerste stappen in de vastgoedwereld in een internationaal gekend kantoor. Daar kreeg hij de kans zich te bewijzen als officemanager. Zo was hij verantwoordelijk voor de opvolging van dossiers in de verschillende fases van de verkoop. Hij was dé schakel tussen de klant, notaris en de vastgoedmakelaar die belast was met het dossier. Op deze manier leerde hij de uitdagingen van het vak vanuit verschillende invalshoeken kennen.

Na enige tijd bekwaamde hij zich verder in het vak vanuit een ander perspectief: vanop de baan. Daarbij was hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportefeuille.

In 2019 kreeg Artsiom de kans om als jongste kandidaat van het seizoen mee te doen aan het televisieprogramma Huizenjagers. Deze kans greep hij met beide handen en hij ging de strijd aan. Later dit jaar richtte hij samen met Laurent Leonards Immobiliën op.

Op heden is Artsiom niet meer actief als vastgoedmakelaar. Concreet houdt dit in dat Artsiom bemiddeling en verkoopafspraken al een tijdje achter zich heeft gelaten. In de plaats daarvan ondersteunt Artsiom Leonards bij het complexe marketingproces van woningen op de vastgoedmarkt. Daarbij bestaat zijn taak eruit om op het vlak van marketing de exposure van de Leonards portefeuille zo groot mogelijk te maken. 

Laten we kennismaken

Vastgoedplannen? Laten we samenwerken.

0495 51 15 59