Artsiom - Vastgoedmarketing

Artsiom zette zijn eerste stappen in de vastgoedwereld in een internationaal gekend kantoor. Daar kreeg hij de kans zich te bewijzen als officemanager. Zo was hij verantwoordelijk voor de opvolging van dossiers in de verschillende fases van de verkoop. Hij was dé schakel tussen de klant, notaris en de vastgoedmakelaar die belast was met het dossier. Op deze manier leerde hij de uitdagingen van het vak vanuit verschillende invalshoeken kennen.

Na enige tijd bekwaamde hij zich verder in het vak vanuit een ander perspectief: vanop de baan. Daarbij was hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportefeuille.

In 2019 kreeg Artsiom de kans om als jongste kandidaat van het seizoen mee te doen aan het televisieprogramma Huizenjagers. Deze kans greep hij met beide handen en hij ging de strijd aan.

Op heden is Artsiom niet meer actief als vastgoedmakelaar. Concreet houdt dit in dat Artsiom bemiddeling en verkoopafspraken al een tijdje achter zich heeft gelaten. In de plaats daarvan ondersteunt Artsiom Leonards bij het complexe marketingproces van woningen op de vastgoedmarkt. Daarbij bestaat zijn taak eruit om op het vlak van marketing de exposure van de Leonards portefeuille zo groot en efficiënt mogelijk te maken. 

Artsiom

Laurent zijn verhaal begon bij één van de sterkste spelers op de lokale markt. Daar kreeg hij de kans om zichzelf te bewijzen op de verhuurmarkt. Na talloze verhuurdossiers tot een goed eind te brengen nam hij een nieuwe uitdaging aan. 

In datzelfde kantoor ging Laurent te werk als verkoper. Met liefde voor het vak zorgde hij ervoor dat het verkoopproces voor elke woning vlot verliep. Met veel interesse in zowel het bouwkundige als het juridische verdiepte hij zich in elk dossier om de beste diensten te leveren aan zowel de koper als verkoper. 

In 2019 werd het tijd voor een nieuw verhaal. Met een rugzak vol motivatie, kennis en ervaring werd Leonards opgericht.

Laurent

Leonards Immobiliën werd opgericht met als doel de traditionele waarden van een vastgoedkantoor te combineren met hedendaagse verkoop- en marketingtechnieken.

Leonards staat garant voor integriteit en oprechtheid. Als bedrijf handhaven we de traditionele waarden van professionaliteit en discretie, maar we voeren onze activiteiten uit met een verfrissend moderne aanpak. Onze dynamiek stelt ons in staat om wendbaar te zijn en een uitzonderlijk niveau van kwaliteit te bieden. 

Onze eigendommen worden maximaal blootgesteld aan een ruim publiek, waarbij uitstekende verkoop- en marketingtechnieken een hoeksteen vormen van onze strategie. De diensten die u ontvangt zijn persoonlijk en op maat. Van de eerste kennismaking tot de voltooiing van de verkoop moedigen we een nauwe werkrelatie aan. 

Leer de leeuwen kennen