Beschrijving

De ruime woning is gelegen in de Aalbekekerkstraat. Zoals de straatnaam al prijsgeeft, is de woning gelegen aan de kerk in Aalbeke. Een straat verwijderd van de bruisende dorpskern. Een fantastische locatie om wonen en werken te combineren. De handelswoning is gelegen in een bijzonder rustige buurt. Wil je toch even de drukte opzoeken? Dan is de snelweg op slechts enkele minuten rijden.

Aalbekekerkstraat 12 is toch wel een speciaal geval. Een heel ruime, lichtrijke woning gecombineerd met een atelier, handels- en kantoorruimten, garages en staanplaatsen. Ideaal om een zelfstandige activiteit te combineren met wonen.

We komen binnen langs de noordelijke gevel, technisch gezien in de Ommegangsstraat dus. Daar is de privéingang. Eens binnen worden we verwelkomd door een inkomhal met toegang tot de privégarage, een gastentoilet of de leefruimte.

De leefruimte is een ruime kamer van ongeveer 40m². Een open keuken kijkt uit op een plaats waar eventueel een eethoek van gemaakt kan worden. De keuken is voorzien van alle toestellen. Op dezelfde verdieping is er nog garage en een tussenkamer die gebruikt wordt als veranda, die toegang biedt tot de tuin. In deze kamer is er sprake geweest van wat vochtschade, dit probleem is reeds verholpen geweest.

We nemen de trap naar boven en komen centraal te staan van drie heel ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is volledig functioneel, al kan die met de tijd wel een opknapbeurtje gebruiken. Een vaste trap leidt ons naar een zolder waar als nodig nog extra slaapkamers kunnen gecreëerd worden. De EPC bedraagt 347 kWh/m2 jaar.

Er is ook een betegelde, onderhoudsvriendelijke tuin aanwezig van 50m². Gezien het om een hoekwoning gaat met rond om rond enkele meters tot de straat kan de tuin dus uitgebreid worden moest dit gewenst zijn.

In de woning is er een ruimte aanwezig om waar vroeger een printwinkel was. De ruimte is ongeveer 20m² groot. Ideaal voor een kleine handelszaak of een praktijk. Is er toch nood aan meer ruimte? Geen probleem. Het atelier kan naar wens ingedeeld te worden om in totaal een ruimte te creëren van maar liefst 75m²! In dit geval zou de huidige winkelruimte perfect kunnen dienen als wachtzaal.

Het atelier bevindt zich in een ruwe staat, in deze ruimte werden tot op heden drukwerkactiviteiten uitgeoefend. De ruimte beschikt over verwarming & afkoelingsinstallaties. Het atelier is een ruimte van 55m², te betreden via de deur van de winkel of via de straatkant door de garagepoort. De garage-ingang zorgt ervoor dat de grote leveringen gemakkelijk kunnen worden bezorgd. De trap biedt ons toegang tot de kantoorgedeelten. Zo vormen de winkelruimte, het atelier en de kantoren een dynamisch geheel.

De kantoren zijn verdeeld in drie aparte ruimten. Samen zijnde ongeveer 80m². De kantoren zijn voorzien van alle basiscomfort en zijn proper afgewerkt. De kantoren zijn rechtstreeks te betreden via de trap in het atelier of via een deur op de eerste verdieping van het privégedeelte. Als kers op de taart zijn er maar liefst 7 autostaanplaatsen op het perceel. Op deze manier kan dus er ook in alle rust gewerkt worden met personeel en dienen klanten nooit elders te parkeren.

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Handelszaak, Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare