Beschrijving

Welkom in de Bissegemsestraat. Een centrale zijstraat tussen Bissegem en Kortrijk. Gelegen op twee minuten rijden van de R8, wandelafstand van het centrum van Bissegem en fietsafstand van centrum Kortrijk. Een rustige straat die toch rechtstreeks in verbinding staat met de Meensesteenweg.

De woning heeft bijzonder veel troeven. De allereerste merken we al op eens we voor de gevel staan. Een zijdeur begeleidt ons via een ruime hang rechtstreeks naar de tuin. Dit maakt het bijzonder gemakkelijk voor degene onder ons met groene vingers om te werken in de tuin. Door de grootte van de hang kan deze ook dienen als opbergruimte.

De woning is in 2009 opgeknapt en is dus instapklaar. Bij het binnenkomen worden we verwelkomd door een ruime hang. Verder is er op het gelijkvloers is er een ruime leefruimte met aanpalend een eetruimte en een open keuken. De wasberging bevindt zich eveneens op het gelijkvloers.

De eerste verdieping van de woning bestaat uit 2 volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer. Een vaste trap begeleidt ons richting de zolderverdieping die ons nog 2 slaapkamers aanbiedt.

Een tuin van maar liefst 185m² maakt de woning compleet. Gezellig ingericht met een ruim terras en tuinhuis.

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Vergelijken