Beschrijving

In de Dennenlaan in Harelbeke ontdekken we deze bungalow. De droomwoning is te vinden in een rustige wijk, op een wandelafstand van de Gavers. 

Aan de voorgevel kozen Sophie en Brecht voor een onderhoudsvriendelijke voortuin. Een oprit biedt ons toegang tot de garage en doet eveneens dienst als staanplaats. 

Bij het binnen komen leidt een verzorgde inkom ons naar een ruime leefruimte met een aansluitende eetplaats en de open keuken. De inkom werd voorzien van een open dressing. De lichtrijke leefruimte is afgewerkt met stijlvolle lichte tegels en biedt rechtstreeks toegang tot de zuidgerichte tuin. De keuken biedt toegang tot de deur die verbonden is met de garage. De garage is voorzien van inbouwkasten en biedt toegang tot de geïsoleerde zolder. Een gang leidt ons naar de drie slaapkamers en een leuk afgewerkte badkamer. 

Last but not least, de grote troef.

In de jaren 2016 en 2017 is er een volledig renovatie gebeurd van elektriciteit, alle sanitaire leidingen, de centrale verwarming en de boiler. Bij dezelfde verbouwingen werden eveneens de keuken en de badkamer vernieuwd. Verder werd de woning voorzien van nieuwe ramen en garagepoort.

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Video

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare