Beschrijving

Op een boogscheut van het station te Ingelmunster ligt deze prachtige halfopen woning. Het openbaar vervoer is dus vlakbij! Indien je wil genieten van een kopje koffie of gezellig in het zonnetje wil vertoeven op een terrasje dan kan dit gerust op de Markt van Ingelmunster die vlakbij is. 

Een lagere school, een bibliotheek, meerdere winkels of een natuurreservaat om op je luie zondag te gaan stappen,… je vindt het er allemaal.

Kortom, de ligging van de woning biedt veel mogelijkheden.

Nog maar 27 jaar geleden werd de eerste steen gelegd van deze woning. De eigenaars hebben in de loop der tijd diverse werken uitgevoerd om de woning te vormen tot het geheel van vandaag. Zo is in 2004 de keuken volledig vernieuwd en werd in 2010 de badkamer volledig onder handen genomen. De woning is daarnaast voorzien van 16 zonnepanelen.

Bij het het betreden van de verzorgde inkom merken we op dat de woning is afwerkt met kwaliteitsvolle materialen. Hier kunnen we kiezen om de leefruimte te betreden, een blik te werpen in het toilet, of naar de eerste verdieping te gaan.

We beslissen de Frans eiken deur te openen naar de woonkamer. Door de zachte kleuren, grote ramen en het zicht op de tuin is dit een waar pareltje. Het plaatje klopt. Via de woonkamer komen we in de strakke keuken. 

De witte keuken met zicht op tuin heeft plaats om meerdere personen te herbergen. Met het natuurstenen werkblad en de keramische kookplaat zullen menig hobbykoks plezier beleven.

In de zuid gerichte tuin is het idéaal om in de zomer te genieten met familie van een lekkere BBQ of van een feestje. De tuin is tot in de puntjes verzorgd, en je zal in ieder hoekje wel iets nieuws ontdekken dat zal leiden tot verbazing.

Bij de inrichting van de tuin heeft de architect ervoor gekozen om met planten en bloemen te spelen. Dit met het doel om een tuin te creëren waarbij in elk seizoen van het jaar een deel in bloei staat.

Aanpalend aan de keuken ligt de garage. Een grote gezinswagen past er perfect in. Deze is tevens uitgerust met een sectionale poort om een maximaal comfort te garanderen. 

Kortom een prachtige woning!

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare