Beschrijving

Het appartement is gelegen op de Heerbaan in Harelbeke. Dit is de weg die Harelbeke en Deerlijk met elkaar verbindt. Daarnaast staat de Heerbaan loodrecht op de Ringlaan, op deze manier is er een vlotte verbinding met Gent, Brussel en Brugge. Een erg strategische ligging dus. De residentie is gelegen vlakbij natuurdomein De Gavers.

Als jonge gast heeft Benoit dit appartement in 2016 gekocht. Benoit wou zijn vleugels spreiden, genieten van het leven en kijken wat de toekomst bracht. Niet snel daarna had hij een prachtige job te pakken als verantwoordelijke in een logistiek bedrijf. Hard werken en veel uren draaien zorgden ervoor dat Benoit geen zin meer had in ellenlange files. Gelukkige heeft de Heerbaan een vlotte verbinding met de autosnelweg, daardoor heeft hij nooit last gehad van dit probleem! OEF 🙂 Enkele weken terug heeft Benoit besloten om te beginnen aan een nieuw avontuur. Samen met een vriendin heeft hij reeds de eerste stappen gezet in de gemeente Wevelgem. Hierdoor neemt hij met spijt in het hart afscheid van het appartement waar hij fantastisch tijden heeft beleefd.

De residentie bestaat uit meerdere appartementen die allen een garage en staanplaats hebben. Zo zal u als koper van het appartement kunnen parkeren op uw staanplaats voor de residentie of uw auto kunnen binnenstallen in de garage achteraan. Beiden zijn inbegrepen in de prijs.

Wanneer we intrede maken in het appartement komen we in de inkomhal met inkijk op de leefruimte. In de inkom is er een net gastentoilet met lavabo. Geen gasten die dus gebruik moeten maken van uw privétoilet. Handig! De leefruimte is voorzien van de nodige portie natuurlijk licht en gezelligheid. ’s Avonds is het hier ongetwijfeld leuk vertoeven. Gaan we enkele stappen verder, komen we bij de open keuken die voorzien is van alle comfort. Het slaapgedeelte omvat twee ruime slaapkamers die een uitkijk hebben op een sportdomein en het Provinciaal Domein de Gavers. Daarnaast is er een ruime badkamer met ligbad en douche. Er is ook een sanitaire berging aanwezig. De energieprestatiescore bedraagt 256kWh/m².

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Appartement
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare