Beschrijving

In de J. en M. Sabbestraat te Menen ontdekken we deze gezellige woning. Het huis is ideaal gelegen, op een wandelafstand van het station van Menen. Wensen we toch de wagen te nemen, is de N32 op slechts enkele minuten er van verwijderd.

De verzorgde, bakstenen voorgevel siert de straat. Aan de buitenkant ontdekken we al dat de woning beschikt over dubbelbeglaasde ramen. 

Bij het openen van de voordeur worden we via de inkomhal meegesleurd naar de lichtrijke woonruimte. Deze is voorzien van een verzorgde tegelvloer en heeft een directe aansluiting op de eetkamer en keuken. Aan charme is er trouwens geen gebrek wanneer we bij deze laatste een hete kop koffie aangeboden krijgen. Vervolgen we onze tour door woning stuiten we op de badkamer die aanpaalt op de keuken en voorzien is van douche en badkamermeubel. De grote troef van de woning vinden we echter buiten terug. Hier ligt een volledig betegelde tuin van 128m2 , deze vergt dus geen onderhoud. 

Op de eerste verdieping zijn er twee volwaardige, ruime slaapkamers aanwezig. Op de tweede verdieping vinden we nog twee slaapkamers, waarvan er één op te frissen is.

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Vergelijken