Kortrijksesteenweg 108, 8530 Harelbeke

  • Verkocht!

Beschrijving

Op een boogscheut van Harelbeke centrum en slechts op 2 km van Kortrijk centrum vinden we deze prachtige bel-etage. Deze mooie woonst is gelegen vlakbij de R8, zo garandeert de ligging een vlotte verbinding Kortrijk-Gent en Kortrijk-Brugge. Daarnaast zijn er in de Kortrijksesteenweg nog verschillende kleine en grote handelszaken gevestigd. Zo moet u ’s morgens niet ver stappen voor een verse pistolet.

Van deze gerenoveerde woning valt onze mond ook wel even open. Ongelooflijk. Bij het betreden van de inkomhal is het nog niet duidelijk hoe groot de woning is maar dat ondervinden we al snel. Eens de rechter deur in de inkomhal opengaat komen we terecht in de lichtrijke keuken met eetplaats. Aansluitend hierop komen we terecht in de leefruimte die zicht heeft op de tuin. Hiernaast bevindt er zich een wasruimte en een apart toilet.

Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en een mooi afgewerkte badkamer met ligbad en een dubbele wastafel. De tweede verdieping bestaat uit een enorme slaapkamer met rustieke houten elementen. De woning beschikt ook over een ruime tuin.

De garage is ontzettend groot en bevindt zich in ontzettend goede staat. Deze ruimte kan ingedeeld worden als praktijkruimte of een studio en zo kan de woning dus bijgevolg dienst doen als kangoeroewoning. Het kan eveneens handig zijn als u gasten hebt en u deze een eigen stekje wilt geven. Deze ruimte heeft ook uitweg op de tuin.

Het is niet onbelangrijk om te melden dat er nog plaats is om uw wagen te stallen in de garage.

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare