Beschrijving

Deze toffe gezinswoning in Izegem heeft een ideale ligging voor jonge gezinnen. Zo kunt u op wandelafstand van de woning een lagere en middelbare school terugvinden. Verder kunt u in de buurt ook verschillende supermarkten, een winkelcentrum, het stedelijk zwembad en sportcentrum terugvinden. 

Deze woning werd volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. Zo werden alle trappen op maat gemaakt, werd er een nieuw houtskelet gestoken en kunt u op de verdiepingen genieten van een prachtig parket. De woning zelf bestaat uit een ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend op deze leefruimte kunt u de volledig met Smeg apparaten uitgeruste keuken terugvinden. Op de gelijkvloerse verdieping kunt u nog gebruik maken van een bergruimte waar de aansluiting voor zowel wasmachine als droogkast voorzien zijn. Daarnaast is er nog een voorplaats waar u makkelijk een fiets kwijt kunt en een vestiaire kunt maken.

Op de eerste verdieping vindt u de eerste slaapkamer en de badkamer terug. In de badkamer kunt u genieten van zowel een ligbad als een douche. Daarnaast is er een dubbele wastafel aanwezig. Op de tweede verdieping vinden we de tweede slaapkamer terug. 
 
Als kers op de taart kunt u genieten van een zuidelijk georiënteerde tuin. 

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare