Beschrijving

David kocht de woning aan in 2005. Meer dan 15 jaar heeft hij fantastische verhalen beleefd in deze karaktervolle woning. Sinds enige tijd heeft hij beslist zijn dromen te volgen en te vertrekken op wereldreis met de moto. Om deze reden wordt met spijt in het hart gezocht naar nieuwe eigenaars die het verhaal gaan verder zetten in Oudenaardsesteenweg 71.

De woning is bijzonder strategisch gelegen, een ware luxe locatie. Het centrum van Kortrijk is te voet bereikbaar in slechts enkele minuten. Zowel de E17 als de R8 zijn op enkele minuten verwijderd met de wagen. Verschillende parkeerplaatsen in de straat zorgen ervoor dat er altijd vlot in de buurt van de woning geparkeerd kan worden.

De woning is in 2005 volledig gerenoveerd en is voorzien van alle comfort. De sterke stijl en kwaliteitsvolle elementen die aanwezig zijn zorgen ervoor dat er een waar loft gevoel aanwezig is. De gelijkvloerse verdieping bevat een sanitaire berging, gastentoilet, droge kelder, een fantastische leefruimte met betonnen tegels van 1m op 1m en een open keuken met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping vinden we een prachtige badkamer met douche en ligbad, een apart toilet en een ruime slaapkamer die momenteel dienst doet als bureau. De tweede verdieping is op heden ingericht als hoofdslaapkamer, maar u kan hier gerust 2 slaapkamers in onder brengen.

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare