Beschrijving

Deze woning is gelegen in Wevelgem. De woning is relatief rustig gelegen en heeft toch een bijzonder vlotte verbinding richting alle invalswegen. Zo bevindt de woning zich op drie minuten fietsen van het centrum van Wevelgem en op negen minuten rijden van het centrum van Kortrijk.

In de omgeving vindt u toffe handels-en ambachtszaken. Zo is er al op 50 meter van de woning een bakkerij aanwezig waar u zondag de heerlijke pistolets kunt afhalen.

​Openen we de voordeur komen we terecht in de warme inkomhal. Deze sluit meteen aan op een lichtrijke leefruimte die een ruim gevoel uitstraalt. Aanpalend aan de leefruimte vinden we de open keuken die voorzien is van alle apparatuur. Het is mogelijk om via de keuken naar het zonovergoten terras te gaan. Op het terras hebben we een mooi overzicht van de erg ruime en toch onderhoudsvriendelijke tuin van ongeveer 230m².

De gelijkvloerse verdieping bevat tevens nog een garage die rechtstreeks uitkomt op de tuin. Tussen de garage en de tuin is er nog een berging aanwezig. Daarnaast is er op het gelijkvloers nog een apart toilet, douchekamer en de toegang tot de droge kelder.

​Wanneer we de trap nemen naar de eerste verdieping vinden we drie ruime, lichtrijke slaapkamers. Op dezelfde verdieping is er ook een badkamer aanwezig met een extra breed bad en een wastafel.

Er is ook een grote zolder aanwezig waar u een masterbedroom in kunt verwerken of een gigantische polyvalente ruimte. Op dit moment is er geen vaste trap die naar de zolder leidt. Er zijn uiteraard verschillende mogelijkheden waarop u deze zelf nog budgetvriendelijk kan installeren.

Nog een leuke troef is het feit dat er een bureauruimte is boven de garage. Hier kan u naar hartelust werken in alle stilte.

De zonnige tuin heeft een gezellig terras ideaal voor lange gezellige zomeravonden. En een groot gazon waar de kindjes zich uren kunnen uitleven.

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare