Beschrijving

De alleenstaande bungalow bevindt zich op een boogscheut van de R8 waardoor een vlotte verbinding wordt gegarandeerd naar Gent of Brugge.  Meerdere handelszaken zijn binnen wandelafstand. Zoals de straatnaam al prijsgeeft is de woning gelegen aan spoorwegen. Indien u het graag sportief aanpakt kunt u het provinciaal recreatiedomein De Gavers terugvinden op minder dan 2 km. 

Wanneer we voor de voor de woning staan, merken we op dat de ramen en deuren recent vernieuwd zijn geweest, voorzien van dubbel beglazing met aluminium afwerking.

We openen de voordeur en komen terecht in een gezellige inkomhal. Aansluitend hierop vinden we links de garage. Hier vinden we de sanitaire voorzieningen van de centrale verwarmingen en de elektriciteitskast. De woning wordt verwarmd op gas.

Rechts van de inkomhal liggen er 3 ruime slaapkamers, deze kunnen allen gebruikt worden als slaapkamer , bureau of multifunctionele ruimte. Elk van deze slaapkamers heeft zicht op de tuin, aangezien de woning omringd is door groen. In het slaapgedeelte van de bungalow vinden we nog een leuke badkamer met ligbad.

Het woongedeelte bestaat uit een keuken met aansluitend een grote veranda met veel lichtinval. Gaan we verder komen we terecht in de ruime living met zicht op de tuin. Doordat deze Zuid-West georiënteerd is, geniet u de volledige middag en avond van de zond.

De zuid gerichte tuin van 411m² loopt rond de woning. Deze is proper verzorgd en voorziet de woning van de nodige lichtinval. 

Belangrijk!

– dak in 2012 geïsoleerd (14cm isolatie)!
– centrale verwarming in 2015 vernieuwd!
– ramen, deuren en garagepoort in 2012 vernieuwd!

Extra!
– oppervlakte woning: 155m²
– oppervlakte Tuin: 411m²
– oppervlakte Perceel: 566m²

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Bewoonbare oppervlakte: 155 m²
  • Oppervlakte perceel: 566 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamer: 1
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Vergelijken