Beschrijving

Deze unieke woning is gelegen tussen groene weilanden waarop runderen en paarden grazen. Op slechts 1 km van het pand ligt zowel het centrum van Ingelmunster als het centrum van Izegem. Ideaal gelegen voor wie graag shopt. 

De luxueuze woning van 345m2 ademt een waar loft gevoel uit. Open ruimtes, hoge plafonds en kwalitatieve materialen zijn slechts enkele kernwaarden die in deze woning terug te vinden zijn. Bij het binnenkomen van de loft worden we verwelkomd door een imposante inkomhal. Hier vinden we 2 slaapkamers die op heden dienst doen als dressing.

Gaan we verder, komen we terecht in het kroonjuweel van de loft, een open ruimte van 160m2 die dienst doet als leef- en eetruimte en waar prachtige kunst wordt tentoongesteld. Deze ruimte kijkt uit op de open keuken die voorzien is van alle apparatuur en vervaardigd is uit kwaliteitsvolle materialen. Vanuit de keuken heeft u zicht op prachtige groene weilanden. Wanneer u dus lekker buiten geniet van een verfrissende cocktail, kunnen de koeien aan uw tenen likken. Verder vindt u in de loft nog een slaapkamer met apart bureau, twee prachtige badkamers waarvan één met ingebouwde sauna, en een bijkeuken. Het binnenkomen van het pand doet u via de showroom van 128m2.

U kan deze uiteraard indelen naar wens of integreren in de woning. Een grote troef van de woning is dat ze voorzien is van een magazijn van maar liefst 800m2. U kan het magazijn/de loods uiteraard een andere bestemming geven of nieuw leven inblazen. 

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Handelszaak, Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare