Beschrijving

Deze ruime woning heeft een centrale ligging te Kortrijk. Zo kunt u met de auto vlot weg richting de R8, maar is ook het centrum van Kortrijk op wandelafstand gelegen. 

De woning zelf is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een kangoeroe woning, een woning met bureauruimte of mensen met een groot gezin. Wanneer we de woning binnenkomen, komt u terecht in een prachtige inkomhal met daarnaast een ruime garage. In de garage kunt u makkelijk een grote auto en fietsen plaatsen. Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping een studio terug. Deze bestaat uit een wasruimte, leefruimte met zicht op de tuin, slaapkamer en dressing. Momenteel zijn zowel badkamer als keuken hier nog niet aanwezig, maar alle aansluitingen zitten reeds klaar. 

Op de eerste verdieping komen we terecht in het woongedeelte. Deze bestaat uit een lichtrijke leefruimte, een volledig uitgeruste leefkeuken met eiland en een badkamer met dubbele wastafel, bad en douche. Op de tweede verdieping kunt u nog eens drie ruime slaapkamers, een inloopdressing en een badkamer met douche terugvinden.

De woning is uitgerust met een prachtig aangelegde binnentuin en een ruim en gezellig dakterras. Zo kunt u de hele dag door van de zon genieten. 

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare