Beschrijving

Deze woning is gelegen in een rustige residentiële wijk te Zwevegem. Het kanaal Kortrijk Bossuit ligt praktisch in de achtertuin. Ideaal om na een lange dag werken even te ontspannen tijdens een wandeling. Voor de woning ligt er een oprit en prachtige voortuin.

De zonnige gezinswoning heeft een perceeloppervlakte van net geen 400m2. Wanneer u de woning binnenkomt bevindt u zich in een prachtige inkomhal. Hier heeft u een gastentoilet en vestiaire ter beschikking. Wanneer we binnenkomen in de woning wordt u overspoeld door natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen aan beide kanten van de woning.

Aansluitend op de leefruimte vinden we een royale keuken terug. De keuken is volledig voorzien van Miele apparaten. Ook in keuken kunt u wederom genieten van enorm veel zonlicht. Verder kunt u op de gelijkvloerse verdieping ook genieten van een ruime garage waar een grote wagen in kan. Daarnaast is er ook een wasruimte voorzien aan de garage.

Op de eerste verdieping kunt u drie volwaardige slaapkamers terugvinden. In de masterbedroom kunt u nog eens genieten van een dressingshoek met ingebouwde kasten. Ook de badkamer die recentelijk vernieuwd werd terugvinden. Deze badkamer is uitgerust met een douche, ligbad en dubbele wastafel.

Verder is er in de woning een opbergzolder aanwezig, de woning is ook volledig geïsoleerd en voorzien van zonnewering.
Als kers op de taart kunt u rustig genieten in de zuidelijk georiënteerde tuin. Deze tuin heeft een oppervlakte van maar liefst 260m2.

De woning is volledig instapklaar. Daarnaast geniet de woning van een mooie energiescore zijnde 169 kWh / (m2) en is de elektriciteit volledig conform.

Details

  • Prijs: Verkocht!
  • Type eigendom: Huis
  • Status eigendom: Verkocht

Voorkeur van moment?

Gelijkaardige eigendommen

Compare listings

Compare