Uw woning verkopen met leonards

Bij het verkopen van uw woning is een goede match met het vastgoedkantoor van groot belang.  Bij Leonards Immobiliën combineren we sterke dossierkennis met innovatieve digitale marketing.

 

We gaan gericht op zoek naar de juiste koper om de correcte prijs te behalen voor uw woning.

Goed begonnen is half gewonnen. We stellen een sterk dossier samen. We verzamelen de nodige documenten en vragen de verplichte keuringen aan. Een sterke kennis van zaken is hierbij van groot belang. 

Eens er een potentiële koper in zicht komt wordt u ondersteund met onderhandelingstechnieken om de correcte prijs te behalen voor uw woning. Eens er een akkoord is over de prijs zorgen wij voor de correcte afhandeling op juridisch vlak. 

Maandelijks bijscholen is een must. We zorgen ervoor telkens op de hoogte te zijn van de meest recente verandering in de wetgeving en de markt.

De verkoop

Een woning verkopen voor de juiste prijs houdt de dag van vandaag een pak meer in dan een publiciteitsbord plaatsen en wachten. Om deze reden passen we verschillende innovatie technieken toe om de juiste koper te vinden voor uw woning. 

 

Om de maximale exposure te bereiken wordt er voor elke woning een unieke website gemaakt om de bezoekers gestroomlijnd uw woning te laten ontdekken. Daarbij wordt gewerkt met professioneel fotomateriaal en een videoreportage. Dit allemaal gaat gepaard met een gepersonaliseerde marketingstrategie online om het juiste publiek te bereiken.

Zo bent u er zeker van de prijs te ontvangen die u woning waard is.

De voorbereiding

 

Overzicht van de aanpak

samenstellen documenten

voorzien van keuringen

marketingstrategie bepalen 

publiciteit ter plaatse

homestyling

professionele beelden

videoreportage

publicatie vastgoedplatformen

unieke website

social media promoties

flyerronde in de buurt

mailing naar potenti​ële kopers

afspraken ter plaatse

dossieropvolging

bezoekdag

bemiddeling & onderhandelingen

juridische afhandeling

akte bij notaris

dienst na verkoop

voorbereiding

in verkoop

afhandeling

Uiteraard wordt er per case gewerkt. Elk dossier wordt zorgvuldig bekeken om te zien welke diensten er van toepassingen zouden moeten zijn.

Contacteer ons

info@leonards.be

0495 51 15 59

Bezoek ons

Gentsesteenweg 24,

8500 Kortrijk

Links

Juridische informatie

Vastgoedmakelaar bemiddelaar BIV512825 gevestigd in België. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar: www.biv.be/plichtenleer

Klijtstraat 62  - Deerlijk - BE0689.983.467

© 2020 leonards immobiliën - BIV 512 825

transparant logo links.png