Je huis verkopen?

Bij het verkopen van uw woning is een goede match met het vastgoedkantoor van groot belang.  Bij Leonards Immobiliën combineren we sterke dossierkennis met innovatieve digitale marketing. 

 

We gaan gericht op zoek naar de juiste koper om de correcte prijs te behalen voor uw woning.

 

10 000+ 

Websitebezoeken

per maand

150 000+ 

Sociale media bereik

per maand

30 000+

Videoweergaven

per maand

Goed begonnen is half gewonnen. We stellen een sterk dossier samen. We verzamelen de nodige documenten en vragen de verplichte keuringen aan. Een sterke kennis van zaken is hierbij van groot belang. 

Eens er een potentiële koper in zicht komt wordt u ondersteund met onderhandelingstechnieken om de correcte prijs te behalen voor uw woning. Eens er een akkoord is over de prijs zorgen wij voor de correcte afhandeling op juridisch vlak. 

Maandelijks bijscholen is een must. We zorgen ervoor telkens op de hoogte te zijn van de meest recente verandering in de wetgeving en de markt.

De verkoop

Een woning verkopen voor de juiste prijs houdt de dag van vandaag een pak meer in dan een publiciteitsbord plaatsen en wachten. Om deze reden passen we verschillende innovatie technieken toe om de juiste koper te vinden voor uw woning. 

 

Om de maximale exposure te bereiken wordt er voor elke woning een unieke website gemaakt om de bezoekers gestroomlijnd uw woning te laten ontdekken. Daarbij wordt gewerkt met professioneel fotomateriaal en een videoreportage. Dit allemaal gaat gepaard met een gepersonaliseerde marketingstrategie online om het juiste publiek te bereiken.

Zo bent u er zeker van de prijs te ontvangen die u woning waard is.

De voorbereiding